Herätä vanha henkiin – Huonekalujen entisöintiä Vakka-Suomen alueella vuosien kokemuksella

Kysy lisää entisöinnistä

Teen huonekaluistanne entisiä!

Verhoomo- ja entisöintiliike Anne Silver on ammattitaitoiseen ja laadukkaaseen huonekalujen entisöintiin erikoistunut yritys Vehmaalta. Palvelen asiakkaitani Vakka-Suomen sekä Raision ja Turun seudulla vuosien kokemuksella. Entisöin kalusteesi vanhan huonekalun henkeä ja arvoa kunnioittaen.

Pyrin palauttamaan kalusteen mahdollisimman lähelle alkuperäistä ulkoasuaan. 

Löytyykö sinun kotoasi pölyttyviä aarteita? Katsotaan yhdessä, mitä voimme niille tehdä.

Entisöinti tuo huonekalulle uuden elämän

Ammattilaisen tekemä entisöinti on oiva tapa palauttaa kärsinyt huonekalu uuteen loistoonsa. Entisöinti tehdään huonekalun vanhaa henkeä ja arvoa kunnioittaen käsityönä. Kaluste pyritään palauttamaan mahdollisimman lähelle alkuperäistä ulkoasuaan sekä siihen kuntoon, että sitä voidaan taas käyttää.

Pintakäsittelymahdollisuuksia on lukemattomia, ja niistä tavallisimpia ovat petsaaminen, lakkaaminen, öljyäminen, vahaus ja maalaus. 

Yleensä myös verhoiltavassa kalusteessa ainakin jalat kaipaavat ehostusta. 

Teen puupintojen entisöinnit ja käsittelyt vuosien kokemuksella. Maalauksen ja lakkauksen teen käsityönä; en käytä töissäni ruiskua. Pintakäsittelyä arvioidessa otan aina huomioon kalusteen iän. Huonekalua ei ole tarkoitus saada näyttämään täysin uudelta joten kaikkia reikiä ei suinkaan ole tarpeen paikata. Päinvastoin, pyrin säilyttämään kalusteen vanhan hengen ja annan iän näkyä. 

Onko kodissasi kenties ehostusta kaipaavia huonekaluja? Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, mitä voimme kalusteellesi tehdä!

Minulta saat myös lahjakortit joko tiettyyn tuotteeseen tai haluamallesi summalle. Kysy lisää!

Lue myös perinteisestä verhoilusta