Pinta paremmaksi nykyaikaisella verhoilulla Vakka-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Teen huonekaluistanne entisiä!

Verhoomo- ja entisöintiliike Anne Silver on nykyaikaiseen verhoiluun erikoistunut yritys Vehmaalla. Teen verhoilut vuosien kokemuksella ja aina vahvalla ammattitaidolla. 

Toteutan nykyaikaisen verhoilun huonekalujen lisäksi muun muassa veneiden ja asuntoautojen patjoihin.

Palvelen asiakkaitani enimmäkseen Vakka-Suomen alueella (Vehmaa, Kustavi, Taivassalo, Uusikaupunki ja Laitila) ja myös Turun ja Raision seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää nykyaikaisesta verhoilusta!

Nykyaikaisella verhoilulla uusit niin huonekalut kuin veneiden ja asuntoautojen sisustukset

Nykyaikainen verhoilu tunnetaan myös nimellä teollinen verhoilu. Tässä verhoilutyylissä kalusteiden pehmusteena toimii vaahtomuovi. 

Nykyaikaisen verhoilun hintaan vaikuttavat käytetyn työmäärän lisäksi myös materiaalien, kuten vaahtomuovin, kustannukset.

Tyypillisiä nykyaikaisesti verhoiltavia kalusteita ovat erilaiset huonekalut (kulmasohvat, sohvakalustot ja ruokailutuolit) sekä patjasarjat veneisiin ja asuntovaunuihin. Verhoilulla ilme virkistyy, käyttömukavuus paranee ja tilasta tulee entistä viihtyisämpi. Verhoilulla on myös mahdollisuus luoda jotakin täysin uutta ja yksilöllistä – sellaista, jota ei muilta löydy.

Kysy lisää nykyaikaisesta verhoilusta

Laadukasta verhoilua parhain materiaalein

Huonekalujen verhoilu on muutakin kuin pintakankaan laittamista huonekalujen päälle. Verhoilulla tarkoitetaan myös huonekalun pehmustamista. Kangas onkin vain näkyvä osa verhoilukokonaisuudesta.

Vaahtomuovi on nykyaikaisen verhoilu- ja pehmustustekniikan perusta.

Käytän työssäni vain laadukkaimpia materiaaleja parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Minulta saat myös lahjakortit joko tiettyyn tuotteeseen tai haluamallesi summalle. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää yrityksestäni