Verhoomo- ja entisöintiliike Anne Silver – palvelua ammattitaidolla Vakka-Suomen alueella

Verhoomo- ja entisöintiliike Anne Silver tarjoaa ammattitaidolla ja hellävaraisella otteella nykyaikaiset ja perinteiset verhoilut, pintakäsittelyt ja entisöinnit sekä pienet puukorjaukset kalusteen henkeä ja arvoa kunnioittaen. Asiakkaitani ovat yksityiset sekä yritykset. Pääasiassa toimin Vakka-Suomen alueella (Vehmaa, Kustavi, Taivassalo, Uusikaupunki ja Laitila) sekä Raision ja Turun seudulla.

Minulta saat lisäksi lahjakortit joko tietylle tuotteelle tai rahamäärälle. 

Ota yhteyttä, katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä kalusteellesi! Muista myös liittää kuvan/kuvia työkohteesta. Voit liittää useamman kuvan joko niiden "maalaamisella", eli vetää hiiren kaikkien haluttujen tiedostojen yli, tai sitten pitämällä Shift -nappia pohjassa. Samalla kertaa lähetettävien tiedostojen koko saa olla yhteensä enintään 25 Mt. Yksittäisten tiedostojen enimmäiskoko on 10 Mt.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston tiedotus

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 040 557 6461

verhoomo.silver@gmail.com

Rautilantie 15

   23210 Vehmaa

No file selected

* Pakolliset kentät

Verhoilijan työlista pullistelee tilauksista ja kiitänkin tästä kaikkia asiakkaitani lämpimästi.
Uusien tilauksien kanssa on varauduttava jonotukseen. Myös hintatiedusteluihin ja muihin yhteydenottoihin vastaamisessa voi olla välillä viivettä.

- Anne

Lahjakortit

Etsitkö lahjaa, jollaista ei ole kenelläkään muulla? Mummille, kummille, hääparille, valmistuvalle, ensimmäiseen kotiin tai ihmiselle, jolla on jo kaikkea on lahjakortti verhoiluun kestävä, ekologinen ja persoonallinen muistaminen. Saat kortin haluamallesi summalle tai tiettyyn työhön.
Kysy lisää!