Perinteistä verhoilua vuosien kokemuksella Vakka-Suomen alueella

Kysy lisää perinteisestä verhoilusta

Teen huonekaluistanne entisiä!

Perinteisessä verhoilussa käytetään vuosisatojen aikana hyviksi todettuja työmenetelmiä ja -materiaaleja. Verhoilu on lähes kokonaan käsityötä, vain esimerkiksi päällisten ompelussa voidaan käyttää ompelukonetta. Muut työvälineet ovat lähes kaikki käsityökaluja. Pehmustusmateriaalit ovat useimmiten luonnonmateriaaleja, kuten meriheinää ja haapalastua, ja monissa kalusteissa käytetään pysty- eli kierrejousia. Verhoomo- ja entisöintiliike Anne Silver on perinteisen verhoilun ammattilainen.

Palvelen asiakkaitani vuosien kokemuksella Vakka-Suomen alueella, eli Vehmaalla, Kustavissa, Taivassalossa, Uudessakaupungissa ja Laitilassa, sekä Raision ja Turun seudulla. Tervetuloa uudet sekä vanhat asiakkaat! 

Verhoilulla on pitkät perinteet

Perinteinen verhoilu on vanha ja perinteikäs ammatti, joka vaatii oppia koulun penkiltä ja vuosien myötä karttuvaa kokemusta. Entisöinnin alkaessa vanha verhoilu puretaan, ja lukuisien työvaiheiden jälkeen tehdään päälle uusi verhoilu. Perinteinen verhoilu on myös alusta loppuun asti käsityötä. 

Perinteisessä verhoilussa on huomioitava, että vanhoissa huonekaluissa on omat tyylisuuntauksensa. Ammattilainen osaa kertoa kalusteen alkuperäisen tyylisuuntauksen ja entisöidä sekä verhoilla huonekalun alkuperäistä suuntausta kunnioittaen. Asiakkaan toivoessa on myös mahdollista entisöidä niin, että uusi ja vanha tyyli sekoittuvat. 

Verhoilun aikataulu riippuu työn koosta ja ominaisuuksista. Teen työt aina huolella, ja panostankin työssäni laatuun ja huolelliseen työnjälkeen nopeuden sijaan.

Mikäli huonekalusi kaipaa ehostusta ammattilaisen käsissä, ota yhteyttä ja pyydä hinta-arvio!

Tutustu myös nykyaikaiseen verhoiluun

Verhoilukankaat jokaiseen makuun ja budjettiin

Valikoimissani on valtava määrä erilaisia kankaita. Käytän muun muassa nahkaa, perinnekankaita sekä myös uudenaikaisempia kankaita. Valtaosa käyttämistäni kankaista on eurooppalaista alkuperää. Sen lisäksi valikoimissani on myös kotimaisen valmistajan, Annala Oy:n, kangasmallistoja. Minulta saat myös vastuullisesti tuotetut verhoilukankaat.

Kysy lisää eri kangasvaihtoehdoista!

Ota yhteyttä